En ny tradition? Lite Julhat?

gran
Granen på bilden är en annan gran än den som näms i texten.

Finner det väldigt intressant att se vad nyheten om en nedsågad gran kan ge för resultat. Fascinerad men samtidigt skrämd av folks inställning till saker och ting. Jack Werner skriven en artikel om ämnet.

Julstämmning i Hörby

”Och se där, så fick berättelsen om islamiseringen av Sverige ännu ett kapitel. Ett vedträ på en brasa som slukar allt och alla. Det är egentligen ingenting nytt, utan snarare en ny samtida jultradition att rasa över inbillade inskränkningar av den svenska identiteten. Kalle Anka som klipps, pepparkaksgubbar som förvägras, julfiranden i kyrkor som ställs in.

Men den berättelsen tycks stark nog för att ge vissa svenskar minnesförlust. Om bara lösenorde, invandrare, främlingar, islam, finns med så glömmer de brottsstatistik, andra nedsågade granar och uppeldade bockar i Gävle.”

Och på tal om nedsågade granar, har jag för mig att granen på Torget i Tranås blev utsatt för nedsågningsförsök. Men det var ju innan det var riktigt på modet att börja dela fejknyhter. då var det bara någon vanlig plattnacke från landet som vill göra ett avtryck…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s